søndag den 11. juni 2017

De Hurtige #1

Jeg ser mange film, dog er det langt fra alle jeg skriver om her på bloggen, da det ikke er alle jeg føler at skrive en længere rapport om. "De Hurtige" er stedet hvor nogle af disse mange film jeg ser bliver hurtigt nævnt. Det er stadig langt fra alle film jeg ser som jeg smækker ind her, men det er i hvert fald 10 stk. 
(for at følge med i alle film jeg ser, gå da ind på min Letterboxd, som jeg regelmæssigt opdaterer)


MINORITY REPORT (2002)

 

 

 

Egentlig en film jeg så til min "klassikere jeg ikke har set"-liste, men så halvvejs igennem begyndte at spekulerer over om man egentlig kunne kalde den en klassiker, hvorefter jeg fandt frem til at det kunne man sgu nok ikke. Minority Report er ikke en klassiker, men mere et plettet mesterværk.


THE MAGNIFICENT SEVEN (2016)Overraskende godt remake af en klassisk western, der mangler en smule momentum her og der. Overordnet set er den dog god underholdning, og historien dejlig simpel. Den bliver båret meget frem af et rigtig godt cast, hvor specielt Ethan Hawke og Vincent D'Onofrio gør indtryk. Peter Sarsgaard spiller dog sin skurkerolle så overdrevet, at det ender med at blive et ret stort irritationsmoment.BATTLESHIP (2012)

 

 

 

Det er seriøst en af de dummeste blockbusters jeg nogensinde har set, men for satan den er charmerende. En film der skal ses i fællesskab med øl og venner, den dur overhovedet ikke som enmandsprojekt, men 2 stjerner skal den da have... så lad gå... men hold kæft den er dum!

  FIFTY SHADES OF GREY (2015)

Overhovedet ikke så slem som folk går rundt og prædiker, men selvfølgelig stadig ikke en god film. Den er sådan set fint instrueret, og skuespillet er også acceptabelt fra vores to hovedroller, men dens største problem er at den ikke kan vise de eksplicitte sexscener der gjorte bogen så populær. Hvis den skulle kører fuldt ud med sadomasochismen så ville det blive til en pornofilm, og det kan en hver biograf med respekt for sig selv selvfølgelig ikke vise frem. Ikke at der ikke er sex-scener med, men det er langt fra så vildt som man forestillede sig. (æv?)
En tynd historie der er fint udført skaber en middelmådig film der ikke rigtig er hver at bruge sin tid på.I´M GONNA GIT YOU SUCKA (1988)

 

 

 

I'm Gonna Git You Sucka er en vanvittig 80'er kultfilm, der hylder 70'ernes blaxploitation genre på den mest fjollede måde nogensinde. Det er skørt, vældig skørt. Om ikke andet er det super underholdende. Det bliver lidt langtrukkent i længden, men det er alle grinene værd!PASSENGERS (2016)

  En rigtig god idé udført på den værst tænkelige måde. Det er et mysterium hvorfor man har valgt at fjerne alt mystik ved at se historien fra den mandelige hovedrolles side. Hvis historien var set fra den kvindelige hovedrolles side havde filmen været meget mere spændende.

LOGAN (2017)

Hvis Hugh Jackman ikke bliver nomineret til en Oscar for denne her præstation, så er der noget galt med Oscar-showet... Så han bliver nok ikke nomineret.
 Er du gal en fed oplevelse! fra start til slut er man fuldstændig opslugt af historien der langsomt folder sig ud, og Wolverine der hæmmet og træt kæmper sig igennem plottet. Udover Hugh Jackman i sit livs rolle, så spiller alle andre skuespillere også super godt. Især Dafne Keen, som er den bedste børneskuespiller jeg længe har set, måske endda den bedste.
Fangende, flot og super voldelig. Dette er ikke bare en god X-Men film, men en god film generelt.SUICIDE SQUAD (2016)

  
Den her film vil jeg aldrig se igen.GHOSTBUSTERS (2016)
Når man laver en komedie der ikke er sjov, så er det sgu op ad bakke. Især når de få sjove momenter alle kommer fra Chris Hemsworth, som er den eneste skuespiller i filmen uden en komisk baggrund... av. THE LEGO BATMAN MOVIE (2017)

  


Ikke på samme niveau som The Lego Movie, men det er satme tæt på! Et rigtig sjovt eventyr i højt tempo, med konstant gode idéer og intelligente jokes. Om ikke andet er denne version af Jokeren en del bedre end den tåkrummende præstation af Jared Leto i Suicide Squad, yikes! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar