søndag den 20. november 2016

En lille intro


Jeg elsker film, og ser nok flere af dem end den gennemsnitlige dansker. Jeg har længe gået og leget med drømmen om at blive filmjournalist, tænk hvis man kunne leve af at se en masse film, og derefter skrive om dem? Det ville jo være det ideelle liv. Dog har en blanding af tungnemhed og mangel på grammatisk kunnen altid stoppet mig lidt i tanken, men nu skal det være slut!

Derfor har jeg valgt at starte en blog, nu hvor det for længst er stoppet med at være sejt, for at lege lidt med drømmen om at blive filmjournalist. Det bliver forhåbentlig ikke alt for prætentiøst, men jeg kan ikke love noget.


SnakFilm, som jeg har valgt at kalde bloggen, mest fordi at FilmSnak allerede var taget, og fordi jeg ikke for så længe siden havde en samtale om at bytte rundt på ord, til navnet på en potentiel musikpodcast, med min gode ven Andreas Rebenstorff, kommer til at handle om både spritnye som oldgamle film, og alt indimellem selvfølgelig. Den kommer til at handle om alt fra populærfilm til kultfilm, og det bliver både anmeldelser og større diskussioner. Der bliver selvfølgelig også diskuteret nyheder, og hvad der ellers sker på rygtebørsen, for ligesom at få lidt nyhedsaspekt ind over det.

Nu har jeg aldrig prøvet det der med at skrive blogs før, og jeg har selvfølgelig også et liv udenfor denne lille drømmeillusion, så et fast skema kommer jeg ikke til at love. Men hvad jeg kan love er, at jeg vil gøre alt for at komme med interessante indblik og finurlige facts, som forhåbentlig vil resulterer i interessant og finurlig læsning.

Det må være nok for nu, jeg ønsker mig selv held og lykke! Jamen selv tak du!   Ingen kommentarer:

Send en kommentar